divendres, 15 d’abril del 2016

 4.INVENTS TRANSCEDENTALS EN LA RESOLUCIÓ DE PROBLEMES DE LA HUMANITAT

Des de sempre l'ésser humà a buscat per tots els mitjans al seu abast la forma de millorar la seva qualitat de vida, amb la seva gran intel·ligència a desenvolupat aplicacions que li han fet la vida més fàcil i senzilla. 

Roda:Estimen que la raó principal per al seu desenvolupament va ser la construcció de mitjans de transport de càrrega tirats per animals que substitueixen la força de l'home.

Mapa: Arqueòlegs van trobar a l'Iraq el que sembla ser el primer mapa dibuixat per l'home.
Armes de Foc: La seva aparició va succeir a Europa
Telèfon: D'acord amb la història oficial, el primer aparell telefònic va ser inventat per Alexander Graham professor de fisiologia vocal a la Universitat de Boston 

Abaco: Un tipus especial de taules numèriques o de gràfics que permeten trobar el valor d'una determinada funció

Radio: Es va crear el 1912, es va ser creat al passar dels anys després que descobrissin elements per a la seva fabricació com la pila voltaica, telefonia, ones electromagnètiques ... i l'adaptació de les emissores radiofòniques.
Internet: Va ser la precursora de l'era digital. El seu inici es remunta a l'època de la Guerra Freda, quan Estats Units el va utilitzar com a arma governamental. Davant el temor d'un atac soviètic imminent a les xarxes de telefonia, el científic del MIT, J.C.R. Licklider, va proposar una "xarxa galàctica" d'ordinadors per comunicar-se, en 1962. El concepte va ser desenvolupat en 1965, el que va portar a la creació d'ARPAnet, la xarxa informàtica del govern. El primer missatge que es va lliurar per aquesta via va ser "LOGIN", el 1969.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada